המידע שאנחנו אוספים
בעת השימוש באפליקציה עשוי להיאסף מידע חשבון בסיסי, נתוני מיקום בזמן השימוש, התקדמות במסעות ותוכן שהמשתמש בוחר להעלות.
כיצד אנחנו משתמשים במידע
המידע משמש לכניסה לחשבון, הצגת מסעות בקרבת מקום, שמירת התקדמות, הפעלת מסלולים ושיפור האפליקציה.
מצלמה ומציאות רבודה
המצלמה משמשת להצגת חוויית AR בזמן אמת. תמונת המצלמה אינה נשמרת על ידינו כחלק מהשימוש הרגיל.
מיקום
המיקום משמש להצגת מסעות סמוכים, זיהוי הגעה לתחנות והפעלת שלבים. ניתן לבטל את ההרשאה בהגדרות המכשיר.
שיתוף ושמירת מידע
ייתכן שימוש בשירותי מערכת ובספקי התחברות לצורך הפעלת התכונות. איננו מוכרים מידע אישי ושומרים אותו רק כל עוד הוא נחוץ.
ילדים ובטיחות
ילדים צריכים להשתמש באפליקציה בהשגחת הורה או אפוטרופוס ולהישאר ערניים לסביבה ולתנועה.
הבחירות שלכם
למחיקת החשבון, פתחו באפליקציה פרופיל ← הגדרות ← מחיקת חשבון ואשרו. הפעולה מוחקת ממסד הנתונים של האפליקציה את החשבון, המועדפים, ההיסטוריה, הדירוגים, התגובות והמסלולים שיצרתם. המסלולים יוסרו גם עבור שחקנים אחרים. בחשבון Apple נדרש אישור באמצעות אותו חשבון Apple. אין צורך לשלוח דוא״ל כדי להתחיל את מחיקת החשבון.
ניתן לנהל הרשאות דרך הגדרות המכשיר ולבקש מידע, תיקון או מחיקה בפנייה ל־netanelvision@gmail.com.
עדכונים למדיניות
אנחנו עשויים לעדכן מדיניות זו כאשר השירות משתנה.